16.04.2024

Искам да докосна сърцето ти

Искам да ти бъда приятел. 


Искам да докосна сърцето ти. Искам да ти бъда приятел. Един от най-добрите. Но за тази цел трябва да сме близки. Затова ще ти разкажа нещо за себе си.

Аз познавам Бог. Ако и ти Го познаваш, ще разбереш за какво става дума. Но ако не знаеш нищо за Него, може би ще се учудиш, че аз Го познавам. Усещал ли си някога едно невидимо присъствие или докосване точно в някакъв момент, който е бил вълнуващ, фатален или стресиращ за теб? Повярвай ми, това е бил Той! Исус е бил невидим присъстващ и в моментите ти на радост и веселие, но точно тогава в еуфорията, ти не си успял да усетиш докосването Му. Аз Го познавам лично. Неведнъж е бил до мене когато ми се е искало да крещя от безсилие и отчаяние. И когато всички тези емоции отминат осъзнавам, че в този труден момент точно Той ме е обгръщал и пазил. Преминала съм през тази буря, докато Той ме е носил на ръце. Знам и че точно Той ми подарява приятните и красиви моменти в живота ми.

Всъщност Бог е винаги до мен. И тъй като ме обича безкрайно, мога да Му се доверя за всичко. Той обича по същия начин и теб. И ако ти осъзнаеш това, може да ти бъде най-добрия приятел.

Спомняш ли си, че ми се иска да съм един от най-добрите ти приятели? Е, тогава тримата ще вървим заедно по пътя на живота. Ще се радвам това да се случи!

Автор на текста Zlatna kotva

Подобна публикация можеш да откриеш, като натиснеш тук.

zlatnakotva

"Зная в Кого съм повярвал!" - 2Тимотей 1:12

View all posts by zlatnakotva →

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *